top of page
  • Foto van schrijverMichel

Vallei van de Ninglinspo gesloten ! - Update

Ninglinspo - Ultimate Hiking - ultimatehiking.net
Ninglinspo

Net als tijdens de maand augustus heeft de gemeente Aywaille besloten om de toegang tot de vallei van de Ninglinspo te sluiten voor alle toeristen en wandelaars. Het toegangsverbod gaat in vanaf vandaag, woensdag 4 november 2020. Enkel bewoners van de gemeenten Aywaille, Stoumont en Theux mogen de vallei nog betreden.


UPDATE Februari 2021: De vallei is officieel nog steeds gesloten voor mensen van buitenaf. De politie controleert evenwel niet onafgebroken. Zoek je leuke alternatieven, dan kan je op de pagina Rivierwandelingen e.e.a. vinden.


UPDATE Augustus 2022: Je kan gewoon weer langs de Ninglinspo wandelen. In maart wandelde ik een dagtocht van Aywaille naar Theux (bereikbaar met het openbaar vervoer), waarin de Ninglinspo en heel wat andere toppers aan bod komen. Voor meer informatie kan je het verslag van die tocht hier terugvinden: Dagtocht: Van Aywaille naar Theux via de Ninglinspo (27,2 km)

1.859 weergaven0 opmerkingen

Wil je ook mee gaan wandelen? Of liever een bivaktocht meemaken? Misschien je kennis verruimen? Een trektocht leren plannen? Ultimate Hiking biedt een waaier aan activiteiten.

bottom of page