top of page
  • Foto van schrijverMichel

De mooiste rivierwandelingen in Wallonië

(English below)

Er komt mooi weer aan en de temperaturen stijgen. Dan is het natuurlijk fijn om de wandelschoenen aan te binden en eropuit te trekken.


Bij mooi weer denken de meesten aan een wandeling in de vallei van de Ninglinspo. Maar Wallonië heeft veel meer te bieden dan de Ninglinspo, zo zijn er ook de Chefna, Bayehon, Ghâster, Vesder (Weser), Getzbach, Eschbach, Steinbach, Our, Soor en tal van anderen.


Om jou te helpen een leuke wandeling te vinden heb ik een kaart gemaakt met daarop voldoende inspiratie voor iedereen, gaande van korte wandelingen van 3,5 kilometer tot langere van 27 kilometer. Door op een route te klikken kan je de afstand en hoogtemeters zien en het GPX-bestand downloaden.


Maar voor je je op weg begeeft, denk eraan om op de paden te blijven, voldoende eten en drinken mee te nemen, degelijk gekleed en geschoeid te zijn én je afval weer mee te nemen.


Benieuwd? Klik dan op de afbeelding rechtsboven dit artikel, of gewoon op deze link:


Zoek je nog meer inspiratie voor dagwandelingen, kan je ook terecht op de pagina dagtochten.


Vergeet Ultimate Hiking niet te volgen op Facebook en op Instagram :-)


Veel wandelplezier!


 

If you're looking for the most beautiful rivier hikes in Wallonia, look no further! I made a map to give you some inspiration for the time to come. You can click on any hike for more details like distance and elevation and to download the GPX track.


Before you start hiking, please think about staying on the paths, to bring enough food and drinks for the day, dress well and take your garbage with you.


Want to see the map? Click on the image above or on the link below: https://www.ultimatehiking.net/rivierwandelingen


Please don't forget to follow Ultimate Hiking on Facebook and on Instagram :-)

Enjoy your hike!


Michel
Wil je ook mee gaan wandelen? Of liever een bivaktocht meemaken? Misschien je kennis verruimen? Een trektocht leren plannen? Ultimate Hiking biedt een waaier aan activiteiten.

bottom of page