top of page
Banner topo

Outdoor Teambuildings in België

ULTIMATE HIKING HEEFT DE SOLUTIONS VOOR UW TEAMBUILDINGS !

Op zoek naar unieke teambuilding- en groepsactiviteiten in de buitenlucht ? Dan ben je bij Ultimate Hiking aan het juiste adres.

Groep wandelaars
Unieke Teambuildings

UNIEKE

TEAMBUILDINGS

EÉN- OF MEERDAAGSE
WANDELTOCHTEN IN DE NATUUR

BEVORDER DE CREATIVITEIT

DOORBREEK DE ROUTINE

VERSTERK DE ONDERLINGE BAND

INVESTEER IN UW MENSEN

Unieke Teambuildings

Een schattenjacht? Paintballgevecht? Stadswandeling? Niets van dat alles. Ultimate Hiking geeft de teambuildingactiviteit een nieuwe, frisse invulling. We keren terug naar de essentie van het teambuilden.

De unieke, avontuurlijke dag- en meerdaagse wandeltochten van Ultimate Hiking zorgen voor een blijvende positieve herinnering bij uw teamleden. 

 

Niet alleen verschaft de buitenlucht ze meer ademruimte, het bevordert tevens de creativiteit. Ook kunnen ze eens langere tijd afstand nemen van hun werkverplichtingen en hun hoofd leegmaken, terwijl ondertussen de teamband wordt versterkt. Tijdens de wandelingen moedigen ze elkaar aan, ze nemen ook een deel van de navigatie (met kaart) voor hun rekening en moeten ‘s avonds samen de tenten opzetten, een kampvuur maken, water halen en eten klaarmaken.

Wat hebben wij te bieden?

Meerdaagse tochten

bivak

Voor kleine teams (4 t/m 8 personen). Zo stimuleren we de onderlinge sfeer en samenhorigheid. Het kan gaan om tochten van 1 tot en met 3 nachten in België. De dagafstanden en moeilijkheidsgraad kunnen in onderling overleg bepaald worden. Tijdens de tocht is het aan de deelnemers om mekaar op sleeptouw te nemen, de tragere teamgenoot te helpen, deel van haar/zijn uitrusting te dragen, hout te sprokkelen voor een kampvuur en samen de tenten op te zetten. Materiaal kan gehuurd worden.

Dagtochten

Trek er een dag op uit met uw team (4 t/m 20 personen), ergens in België. Laat u inspireren door de natuur, maar vergeet ook niet om tot rust te komen, te genieten en de batterijen op te laden. We houden stiltemomenten en leren omgaan met kaart en kompas. Afstanden en moeilijkheidsgraad zijn bespreekbaar.

voetstappen
Groep wandelaars

Ultimate Hiking is begaan met het milieu en dus ook de impact van onze tochten erop. Uit principe zorgen wij er dan ook voor dat alle dag- en meerdaagse tochten bereikbaar zijn met het openbaar vervoer en we moedigen aan om zoveel mogelijk gebruik te maken van die optie. Tijdens de tochten hanteren we de Leave No Trace- principes. Lees hier meer over LNT.

Interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@ultimatehiking.net

bottom of page