top of page
  • Foto van schrijverMichel

Teaser Bivaktocht 11-12 November mét foto's

Zoals je misschien weet organiseer ik op 11 en 12 november de eerste bivaktocht van Ultimate Hiking in onze mooie Ardennen. En dat ze mooi zijn!


Een bivaktocht organiseren is echter niet altijd enkel wegwijzers of andere markeringen volgen. En al zeker niet wanneer je de route niet uitstippelt op basis van GR's of andere gemarkeerde paden, maar geheel een eigen creatie is. Daarom ging ik deze week nog eens voor een laatste check naar de Ardennen om de route opnieuw te wandelen. Het is dan vooral zaak om te kijken dat alles nog steeds toegankelijk is, er geen omgevallen bomen zijn die een doorgang onmogelijk maken, paden die weggespoeld zijn, overstroomde rivieren,... Het werd een natte bedoening, maar daarom niet minder prachtig.


Inschrijven voor de bivaktocht kan nog steeds via https://www.ultimatehiking.net/event-details-registration/bivaktocht-tot-rust-komen-in-de-ardense-bossen. Het GPX-bestand van deze route zal enkel ter beschikking gesteld worden van de deelnemers aan de tocht.


Hier bij een kleine teaser voor wat komen gaat, indien je nog niet overtuigd bent.716 weergaven0 opmerkingen

Wil je ook mee gaan wandelen? Of liever een bivaktocht meemaken? Misschien je kennis verruimen? Een trektocht leren plannen? Ultimate Hiking biedt een waaier aan activiteiten.

bottom of page