top of page
  • Foto van schrijverMichel

Voor de tweede maal vader!


Liefste vrienden, volgers, lezers en wandelaars,


Op 29 oktober jl. werd ik voor de tweede maal vader en mocht een trotse Sasha de rol van grote broer op zich nemen. De baby en zijn mama verkeren in uitstekende gezondheid.


Uiteraard zal ik de komende dagen en weken een beetje gas terugnemen en wat meer tijd wijden aan de familie. Maar niet getreurd; er staat momenteel nog voldoende leesvoer online en er zitten nog wat blogartikels in de pijplijn.


Voor wie zijn kennis wat wil verruimen, kan ik het onderdeel tips & tricks aanbevelen, met heel wat informatie over tochtplanning, materiaalkeuze en dergelijke meer.


Wie liever wat gaat wandelen is er keuze te over:
Wil je je voorbereiden op een heuse trektocht voor volgend jaar, dan kan ik de volgende tochten zeker aanraden:


Op elk van deze pagina's vind je etappeverslagen en praktische informatie over de tocht terug. Al deze wandelpaden zijn dicht bij huis én bereikbaar met het openbaar vervoer!


Heb je vragen, dan sta ik nog steeds ter beschikking via mail en facebook maar zal ik wellicht trager dan gewoonlijk antwoorden.


Tot binnenkort,


Michel

50 weergaven0 opmerkingen

Wil je ook mee gaan wandelen? Of liever een bivaktocht meemaken? Misschien je kennis verruimen? Een trektocht leren plannen? Ultimate Hiking biedt een waaier aan activiteiten.

bottom of page