top of page
  • Foto van schrijverMichel

WEDSTRIJD - WIN EEN TOPOGIDS VAN DE GR57

WEDSTRIJD AFGELOPEN • WEDSTRIJD AFGELOPEN • WEDSTRIJD AFGELOPEN


Met dank aan reisboekhandel Atlas & Zanzibar mag ik een exemplaar van de topogids "GR57 - Sentiers de l'Ourthe" (Franstalige gids) verloten onder de volgers van de Facebookgroep van Ultimate Hiking.


Wat moet je doen om kans te maken op deze topogids?


2) In de comments onder hetzelfde bericht op Facebook minstens vijf vrienden taggen (liefst wandelaars ;-) )


Met een beetje geluk kom jij als winnaar uit de bus en kan je binnenkort deze fantastische route bewandelen met jouw nieuwe gids!


In deze blogartikelen kan je de GR57 alvast voorproeven:


Iedereen die aan bovenstaande voorwaarden voldoet maakt kans om de topogids te winnen. Deelnemen kan tot en met 24 januari 2020 voor middernacht (23u59 ten laatste). De winnaar wordt op 25 januari bepaald door lottrekking en zal door mij gecontacteerd worden via privébericht (hou je spamfolder in de gaten). Nadien zal de gids naar jou thuis worden opgestuurd.


Atlas & Zanzibar bestaat sinds 1993 en heeft een zeer ruim assortiment reis- en wandelgidsen en kaarten. De medewerkers van Atlas & Zanzibar kunnen jou met hun uitgebreide ervaring en reiskennis helpen bij het vinden van de juiste gids en kaart voor jouw trektocht of reis. Koop lokaal en steun zo jouw handelaar! Atlas & Zanzibar kan je vinden op de Kortrijksesteenweg 19, 9000 Gent, maar ook op https://atlaszanzibar.be en Facebook.

44 weergaven0 opmerkingen

Wil je ook mee gaan wandelen? Of liever een bivaktocht meemaken? Misschien je kennis verruimen? Een trektocht leren plannen? Ultimate Hiking biedt een waaier aan activiteiten.

bottom of page